Gino

15 December 2011 - 17:45
Var i stan i söndags och var in på en frukt och grönt affär där dom hade väldigt fina frukter så jag passade på att köpa lite och igår så blev jag så sugen på att göra en gino. Va väldigt längesen jag gjorde de sist, synd eftersom de är en så otroligt snabb och lätt dessert att göra och god förstås. :)

I denna ginon så använde jag mig av annanas, kiwi och hallon som jag skärt ner i mindre bitar. Strö över vit choklad och sätt in i ugnen på grillvärme tills chokladen smält och blivit gyllenbrun. Servera med vaniljglass.
..........................................................................................................................................................................


Julgodis

14 December 2011 - 21:35
Har haft alldeles för mycket att göra den senaste tiden plus att jag har varit sjuk denna veckan så har inte hunnit med bloggen men jag har i alla fall lyckats hinna med att göra lite julgodis och hoppas att jag ska hinna med att göra lite mer innan jul också. :)
Det som jag hittills har hunnit med att göra är knäcken och så har jag även testat på att göra en vit chokladfudge som jag tycker blev väldigt god. :) Tror dock jag väntade lite för länge innan jag skärde upp den så blev inte så fina bitar men tänkte jag skulle testa på en sort till så får nog vara lite snabbare då. :)
.........................................................................................................................................................................



RSS 2.0